Играта ‘2018/19

bgsaints-logo03По идея на Илиян Стефовски и Ивайло Дончев общността на БГ Светците започна собствена игра, основаваща се на прогнози на изхода и крайния резултат от срещите на Светците през сезон 2014/15. Петото издание на Играта (2018/19) вече е факт.

Правилата на ИГРАТА на Светците ‘2018/19 са следните:

1. В Играта участват само регистрирани на този сайт фенове и симпатизанти на ФК Саутхямптън.

2. Играта се основава на прогнози за изхода на двубоя (1, Х, 2) и крайния резултат на всички официални срещи на Светците през новия сезон (Премиършип, ФА Къп, Купа на Лигата).

3. Всеки участник предлага един изход и един краен резултат – във формата на залози в букмейкърските къщи. Напр. за победа на Светците като гости на Милуол прогнозата трябва да е „Милуол – СФК: 0-2″. За верен познат изход на мача (1, Х или 2) се дава една точка, а за изцяло познат краен резултат се дават три точки.

4. Всеки участник може да прави само по една прогноза преди мач.

5. При мачове за купите, където се предвиждат евентуални продължения (2х15 мин и дузпи), прогнозата се прави за редовното време (т. нар. „нормален мач“: 90 мин. + даденото от съдията продължение). Допълнителното продължение (2х15 мин) и дузпите нямат влияние върху Играта на БГ Светците.

6. Прогнозите се постват като коментари към превютата на всеки мач, като участникът подава името си (или ника, с който е известен на този сайт) и прогнозата. Временното класиране се публикува към реакциите след всеки мач.

7. Прогнози се правят до 30 минути преди началото на срещата, т.е. ако мачът е планиран за 15.00 ч., прогнозата трябва да бъде регистрирана като коментар към превюто за конкретния мач не по-късно от 14.30 ч. в деня на провеждането на мача.

8. Всеки участник може да се включи в Играта в избран от него момент. Също така, всеки участник може да пропусне по собствено желание да прогнозира някоя среща – това не води до дисквалификация или други последици.

9. Победител е събралият най-много точки след последния официален мач на Светците за сезона.

10. Наградата на победителя е да бъде нашият „Мастър Прогностик“ (инициалите МП съвпадат и с легендарния роден прогностик М. Празников) за следващата година, като титлата ще може да носи официално и неофициално. Също така Мастър Прогностикът би получил и материална награда – едно кафе сутринта след следващия Конгрес на БГ Светците през 2018 г.

Предложения, препоръки, недоволни коментари и одобрения моля да споделяте като коментари по-долу.

kongress03a

DSC_1997

Реклами

9 thoughts on “Играта ‘2018/19

  1. камене като член от борда (на снимката) имам предложение което можеш да предложиш на гласушане от борда да признаем за дадените тук прогнози който са напрашени на грешното место но в правилното време което според мен ги прави редовни или ивайло дойчев 3 точки,artur koimbra 2 точки

  2. Pingback: Започва Играта на БГ Светците ‘2015/16 | bulgariansaints

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s