Освалдо, Чеймбърс и Белградо

sfc-sluhove1Клюките са сред най-приятния елемент от живота на фена, нали?

Колкото ида са радостни резултатите на любимия отбор, без футболни клюки животът на фена изглежда безвкусен. Може би заради това, а не за друго бе привлечен Дани Освалдо, от когото сега се чудим как да се освободим. Последните новини около него сигнализират охлаждане на връзката с Бока Хуниорс. Но кой се появява насреща? – Ал-Ахли от Египет (според италианския TMW, клубът е подал оферта, която е била приета от Интер, и сега се чака само съгласието на играча). Снощи написах, че след като в Европа клубовете със саморазрушителен инстинкт са на изчезване, оказа се, че такива липсват и в Южна Америка. Но винаги има Африка – я континенталната им купа, я някой от техните грандове ще зарадват Светците с приятно отклоняване на погледа от Сейнт Мерис. Ха дано!

ФА ще разследва трансфера на Калъм Чеймбърс в Арсенал. И от двата клуба са изразили учудване, защото според тях преговорите са били изключително приятелски и конструктивни, а безпроблемният подпис на Чеймбърс е осигурил добър бизнес за всички заинтересовани страни. Клюките са оскъдни, защото ФА не са посочили причина, поради която са избрали за мониторинг именно трансфера на Чеймбърс. Единственият намек, за който прочетох, е оплакване към ФА на неизвестна страна, която е била ощетена по трансфера. Интересно е също да споменем, че в компанията, която представлява интересите на Чеймбърс, важна позиция заема доведеният баща на защитника. Информация по случая тепърва ще изтича.

А забелязахте ли, че на вчерашната пресконференция Куман първо се затрудни да разпознае думата майонеза в английско произношение, но на свой ред на два пъти каза, че Джуричич се намира в Белградо? Много ми е интересно колко ще се мъчи Роналд Куман, когато съобщава на пресата как в края на юли отива на конгрес на Българските Светци в Боженци или Копривщица? Той затова и не смогна да дойде през 2014-та – така и не е подал правилни координати в GPS-а си.

А на репортажа: безславното отпадане на юношите от Лестър за юношеската ФА Къп. Сотон!

3 thoughts on “Освалдо, Чеймбърс и Белградо

  1. Знам, че може би не е тук мястото, но какво става с Джей Родригес ? Колко още ще се възстановява ?

  2. Според мен Джей Родригес ще се върне в игра през април, тоест една година след контузията.

Вашият коментар