The Ugly Inside с видеоканал!

Още разнообразие за феновете.tui1

Един от най-старите и най-популярни фенски сайтове на Светците открива собствен видеоканал. Широко цитираният от нашата общност портал The Ugly Inside на Ник Илингсуърт и Клайв Фоли, с който Bulgarian Saints е в приятелски отношения още от създаването си, цели нови атрактивни канали за фенска информация в крак с времето. Каналът ще действа в YouTube, а форматът му ще бъде сходен с това, което предлагат други популярни клубове на Острова.

Ник Илингсуърт стартира The Ugly Inside заедно с Клайв Фоли (съответно отдясно и отляво на първото видео) като фанзин през 1988 г. Тогава разпространяват копията на изданието преди мачовете на Дъ Дел, като инициативата им се оказва неочаквано популярна. Цели 12 години неофициалното издание предлага алтернативни гледни точки към живота на Светците и едва през 2000 г. марката се появява онлайн.

Висшата лига е иконичен пример за огромни финанси и професионализъм, движен от икономически стимули. Но не само! Издания като TUI и Bulgarian Saints са прекрасно доказателство, че за любимия клуб може да се работи не само с купуване на билети и артикули от официалния магазин, но и чрез безкористна дейност в името на Идеята. Остава ни единствено да лайкваме инициативата с надеждата, че скоро тя ще се превърне в сериозен източник на фенска информация около клуба. Сотон!

Пилотният епизод на The Ugly Inside Channel:

Вашият коментар