ВВД бяга

не от нас, а на тренажор.

Нашия любим Върджил Ван Дайк днес обнародва в своя профил в Инстаграм кадри от възстановителния си процес. На краткото клипче Върджил бяга бавно върху тренажор.

Добрата новина: Супер-холандецът е свалил ортопедичната обувка и вече тренира.

Лошата новина: Очевидно Върджил е далеч от пълно възстановяване, тъй като пътят от гумената лента до тренировъчния терен е доста дълъг. Не се знае дали защитникът ще се включи в срещите на отбора до края на сезона.

Медиите на Острова побързаха да изтълкуват новината по съвсем различен ъгъл: кадрите показвали, че Върджил се съвзема, но те позказват, че той вече нямало да облече нашия екип, тъй като подписът му, ей на, видите ли, вече е осигурен от Челси, Ман Сити, Ливърпул… последният да затвори вратата.

Показателно е също, че самият Върджил нито говори, нито пише нещо, освен краткото заглавие към клипчето: Stepping it up, сиреч покачване (на ниво), придвижване (напред/нагоре)… Конспираторите могат да съзрат в това мълчание декларация на футболиста: Здрав съм, купете ме! И нега го правят.

Но Българските Светци следва да бъдат хладнокръвни, защото трансферните спекулации през последните 10 дни наистина са се родили от люспите на тонове изчоплени семки. Сотон!

Advertisements

2 thoughts on “ВВД бяга

  1. Браво на баба Ванга за пророчеството.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s