Младежите падат

с Нейтън Тела

Днес клубът най-сетне оповести привличането на 17-годишния юноша на Арсенал Нейтън Тела. За пристигането му на Южния бряг ние писахме още на 25 март. Тела влизаше няколко пъти в мачове на юношите под означението „Играч на проби“, а ето че в петък вечер влезе за младежкия тим.

Резервната ни формация обаче загуби от Дарби с 0-1. С това нашата борба за оставане в елитната дивизия на Висша лига 2 се изостря критично. Светците имаха достатъчно положения и доминираха в големи части от мача, но в крайна сметка завършиха така, както и в повечето от срещите си този сезон – разочароващо.

Интересен беше отборът, който се появи на терена. Този път Мартин Касерес изобщо не влезе в групата – дали защото Пюел е преценил, че фитнесът му е ОК, дали защото изобщо го е извадил от сметките си. За сметка на това стартира Флорин Гардос – напълно забравеният румънец, който пък очевидно не е оценяван позитивно от Пюел. Отстрани си партнираха Куко Мартина и Сам Макуин, а Харисън Рийд и Джош Симс бяха младежите с най-сериозен стаж и при мъжете. Отпред острие бе Оломола, заменен в 65-та минута от въпросния Нейтън Тела. С други думи, този път (за разлика от предишните две срещи) съставът бе предимно от млади момчета. Такъв е Калъм Слатъри, който вече окончателно се наложи във втория тим и можем да смятаме прехода му от юношите за завършен.

В заключение – колкото и талантливи да са младежите ни, в представянето на отбора на Ради Джаиди има дори повече непостоянство, отколкото в първия тим!?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s