Остин и Таргет тренират

Рехава надежда.

Пюел обяви завръщането на Чарли Остин и Мат Таргет на пълноценни тренировки на Стейпълууд в четвъртък.

Въпреки това, не бива да очакваме мигновеното им завръщане в състезателни мачове:
Знаем, че те не са играли дълго време, затова за тях е важно да намерят добрия ритъм и интензивност на напрежението. А това ще отнеме известно време.

Все пак Пюел се надява Остин да попадне в селекцията преди края на сезона. За момента целта е набирането на фитнес.

За нападателя първата цел ще бъде следващият петък, когато младежите излизат в последния си мач от сезона – гостуване срещу Ман Сити. Мачът при това ще бъде решаващ за оставането ни в елитната дивизия на Висша лига 2.

След като Чарли е най-близо до завръщане в игра, за Мат Таргет опциите са далеч по-скромни. Липсата на подобни вести за Върджил Ван Дайк и вратаря Алекс Макарти, от своя страна, говори красноречиво за шансовете им да ритнат официална топка до края на кампанията.


В същото време треньорът на Хъл Сити Марко Силва потвърди, че гостуването на Тигрите на Сейнт Мерис ще премине без десния защитник Омар Елабделауи. Последният пропусна 5 поредни мача за Сити заради болки в гърба.

Освен този проблем, Хъл нямат нови кадрови проблеми. Към това Омар Ниасе ще може да излезе срещу Светците, тъй като червеният му картон от миналата седмица бе отменен от дисциплинарния панел на ФА.

Хъл ще се борят с последните си нокти и зъби за своето оцеляване, а ние ще трябва да борим депресията на феновете с твърдост и качество – неща, които бяха поставени под сериозно съмнение.

Другите подробности около клуба и превю на срещата с Хъл – по-късно тази вечер или утре преди обяд. Сотон!

Advertisements

3 thoughts on “Остин и Таргет тренират

  1. Допълнително – нервите ще ни къса мистър Майк Дийн, който факт само за адаша няма значение.

    Също така – дано да няма планирани следобедни стрелби по южната ни граница.

  2. Аз цяла фланелка си купих на Остин миналата година,пък той спа зимен сън,време е за хеттрик.Стрелби няма да има в събота,затова цял баталион ще вика за СВЕТЦИТЕ.!……нямам търпение на 29.07.2017г. да пийнем по няколко ракийки и да обсъдим бъдещата шампионска титла на СОТОН.Събота мисля да храня тигърчетата(5-0).

  3. Адашче, съдийският фактор наистина е важен! Справка: финалът, който заедно гледахме. Обаче, приятелю срещу Chelsea се бихме сами, абсолютно сами и никой не ни е виновен? Това значи, че от прекалено пренавиване вършим глупости. Ние играхме като претендети а те играха на контри. Възможно ли беше да се скрием в една глуха защита и да си приберем 1 точка в къщи…според мен Да.? 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s