Ред-Берт

Между Нейтън и Райън.

Някъде по левия фланг Светците изпитват известен проблем. За забелязване е, че великолепните пробиви на Райън Бертран през този сезон секнаха, а Нейтън Редмънд неколкократно вече изразява негативно отношение към захранващите го съотборници (най-вече Бертран) чрез жестове или мимика.

Пюел може действително да бере ядове от личната неприязън между двамата фланговици, които не се разбират при перспективните пасове и превключването между атака и защита. Още повече че младият Редмънд е напорист и не умее да скрива емоциите си, докато Райън е далеч по-сдържан.

Мисля, че това може да е една от сериозните причини, поради които Клод Пюел реши в неделя да пусне Буфал вместо Редмънд. При тази рокада Тадич запази мястото си отдясно, макар за мнозина фенове именно сърбинът да заслужава място на пейката.

Можем да бъдем сигурни, че срещу Арсенал Редмънд ще бъде титуляр. Въпросът е кого ще постави Пюел на другия фланг. Не съм далеч от мисълта, че Нейтън може да започне отдясно, а Буфал или Тадич да бъдат прехвърлени отляво.

Ще бъде интересно да се види – при действителен разрив между Бертран и Редмънд – какво ще предпочетат в съблекалнията и самият треньор. Лично аз съм за по-опитния играч, който онзи ден декларира, че е щастлив със семейството си в Саутхямптън.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s