Картина от Крюгер

И други дребни.

Част от това, което Ралф Крюгер каза пред световните медии и Дейли еко, бе повторено в интервю на Адам Блакмор за БиБиСи. Отново: Либхер е 100% посветена на каузата, независимо от развоя по собствеността. Отново: борим се да вървим напред, посредствеността не е удовлетворителна. Най-вече: абсолютното ни посвещение е да се завърнем в Европа час по-скоро, още догодина. И бюджетът няма да бъде променен в зависимост от структурните трансфигурации.

Винаги съм твърдял, че Ралф Крюгер е много интересна птица, особено ако желаем да научим някой друг ПР ход. В случая разполагаме с ръководител, от чиито изказвания можем да си водим записки. В горния материал Крюгер прави няколко великолепни маневри, за да каже това, което иска да каже, независимо от преките въпроси на журналиста (които, впрочем, също са съгласувани). Така например Крюгер успя да вмъкне историческата перспектива на 4-ти пореден сезон сред топ-10 в елита.

Но учебникарската маневра този път засягаше въпроса за феновете и тяхното недоволство спрямо мениджъра. Крюгер директно призна това, което не може да се отхвърли – че феновете са недоволни. Той се отъждестви с тях и обърна дефекта в преимущество: Щастлив с такива фенове, защото те не се задоволяват с посредствеността, а искат още и още – като самите нас [разбирай борда].

Същевременно Адам Блакмор подчерта своето собствено откритие – рекордът на Пюел до момента (всичките му мачове начело на отбора) е позитивен: една победа повече от загубите (20 срещу 19), като при това над 30% от изиграните срещи са срещу опозиция от топ-6 в Премиършип! Вярваме или не, това е статистиката.

Джош Симс бе номиниран сред играчите, които ще се борят за приза футболист на Висша Лига Две. Без съмнение момчето притежава талант, който трябва да бъде правилно шлифован. Симс обаче показа достатъчно хъс, физика и разум, за да надделее в надпреварата между академиците за подгласник в мъжкия тим. На неговия фон местата на Лойд Исгроув и Харисън Рийд например изглеждат силно съмнителни догодина.

Дебело трябва да подчертаем, че сметките, които си правим за евентуално класиране в квалификационния кръг за Лига Европа това лято са абсолютно премълчавани както от клуба, така и от медиите. Или става дума за пълна предпазливост, след като мястото ни зависи от евентуална победа на Манчестър Юнайтед на финала, или в регламента за класирането в турнира има факт, който не е бил достатъчно ясно оповестен и разяснен на публиката.

По-късно днес Пюел дава пресконференцията си преди мача със Стоук Сити, а след това ще се появи и последното превю за Светците този сезон. Стоук също са в незадоволителна форма, като нямат победа в последните си седем гостувания.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s