Тромави клюки

Къде са клюкарите?

Най-сетне да се случи нещо интересно на клюкарския фронт! Откакто шампионатът приключи, за Светците и трансферите около тях почти не се говори!?!?! Или журналистите са си дали 5 дни почивка от Саутхямптън, готвейки нови турбуленции на Южния бряг, или полюсите на Земята са се разменили.

Дори казионните надцаквания върху Ван Дайк секнаха. Единствено ни се поднася преговарянето на Куко Мартина с Евъртън, което си е самата истина и което няма отношение към клуба, след като Куко бе освободен с благодарности в четвъртък.

Обратно – в Италия вяло се ориентират, че Андреа Ранокиа, срещу когото играхме в Лига Европа и който прекара втория полусезон под наем в Хъл Сити, е вероятна цел на Светците. Договорът на защитника изтича, а слухове за идването му на Сейнт Мерис имаше още в края на декември / целия януари, преди да бъде привлечен Мартин Касерес.

Приключи гласуването на Дейли еко за оценка на Клод Пюел. Местното издание остави феновете цели 3 дни да решават дали желаят французина да продължи на поста си.

Резултатът: 8 000 гласували в съотношение 32% да остане и 68% да си ходи. Красноречиво свидетелство за настроенията на клубоподкрепата. Да видим обаче дали това ще окаже влияние върху бордоподкрепата, която е далеч по-важна и с несъмнено повече яснота относно посоката, в която се развива и трябва да се развива клубът. Сотон!

Advertisements

One thought on “Тромави клюки

  1. Що бе? С днешна дата се върти клюката за център-нападателя на Тулуза – датчанина Мартин Брайтуайт. В интерес на истината, взех че му погледнах головете от последните два сезона-хваща окото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s