Отпускарският петък

Стейпълууд разкопан.

По всичко изглежда, че в петък главните действащи лица на Сейнт Мерис се наслаждават на края на късата или на началото на дългата си почивка. От понеделник Лес Рийд и Ралф Крюгер със сигурност ще заседнат в дълбоки дебати за спортно-техническото бъдеще на клуба, а играчите ще започнат втората седмица от годишния си отпуск. Поне до понеделник едва ли ще чуем сериозни новини около клуба.

Терените на Стейпълууд в момента са разкопани, като главният поддръжник на терените Греъм Милс обяснява защо за него това е най-напрегнатият период от цялата година.

Наскоро треньорски екип на Светците е посетил Кения, където в партньорство с нашите сътрудници от SportsPesa е преподавал на местни играчи модела The Southampton Way. Няколко дни тренировки и обучение как футболистът трябва да се подготвя на и извън терена са били осигурени от клуба. Реклама и популяризиране на доброто име на Саутхямптън – това клубът се опитва да прави в Африка, Азия и САЩ (засега Източна Европа остава извън полезрението, може би защото тук няма нужда от популяризиране на Светците 🙂

Върджил Ван Дайк в момента се намира в Дубай, но вместо да опъва двуметровото си тяло на плажа, продължава да тренира с топка.

До 12.00 ч. в неделя, 28 май, можем да даваме предложенията си за Играч на Българските Светци за сезон 2016/17. До момента са номинирани Ориол Ромеу, Стивън Дейвис, Мая Йошида, Върджил Ван Дайк и Нейтън Редмънд. През следващата седмица ще се проведе вторият тур, на който всеки регистриран член на Общността ще може да даде гласа си за един от номинираните. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s