Маноло национал

Повиквателна за италианеца.

Маноло Габиадини бе повикан в лагера на националния отбор на Италия, включващ 26 играчи. Скуадрата има две предстоящи срещи: на 7 юни в Ница ще се състои приятелски мач с Уругвай (възможна поява на Мартин Касерес), а на 11 юни е домакинската световна квалификация срещу Лихтенщайн.

За Габиадини това е чудесна новина, след като контузии и буксуваща кариера в Интер бяха забавили развитието му. Остава да се надяваме, че Маноло ще направи още по-успешни представяния за националния си отбор от предшественика му Грациано Пеле.


Днес американската медия NBC публикува материал под наслов Защо Саутхямптън трябва да обмислят оставането на Клод Пюел. Имайки предвид факта, че същият канал е крайно благосклонен към Светците и през няколко месеца пуска крайно добронамерени текстове за нас, които граничат с чиста проба рекламни съобщения, можем да предположим, че и този път медията реагира като рупор на борда.

Ако горното е вярно, Ралф Крюгер се е разпоредил за подготвяне на феновете за новината, че Клод Пюел няма да бъде уволнен. Да видим.

 

Advertisements

5 thoughts on “Маноло национал

  1. Москва не вярва на сълзи…Бих се раздвоил,само веднъж да беше признал ,,Да,аз претаковах мача,,.Дори само да беше намекнал нещо в тоя смисъл. Ама не дочакахме. Мен лично, доста ме дразнеше това. Моу, и той не си признава, ама той е Специалния. Или беше.А нашичкия е обикновен, по всяка вероятност ,такъв ще остане.Единствено ,липсата на сериозни алтернативи ме спира да му помогна с изнасянето на куфарите. И донякъде, третото място на Ница.Общо взето,като феновете 62/38 да пътува.

  2. Това е всичко друго, но не и здрав разум. Отборът го бойкотира откровено и това ще го видим и следващия сезон ако Пюел остане. Преди да е политика, футболът е преди всичко спорт и изисква разбиране на чисто спортно- технически неща.

  3. Скуадрата все доказани дуспаджии прибира от нас? 😀

  4. Пуел не става за тренйор на СВЕТЦИТЕ,ей това е здравия разум(НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s