Пачките в петък

Котировките около Сейнт Мерис.

Передаем сведения об уровне клуба Саутгемптон в милионах:

Петъчните клюки са примирителни (като за подготовка за уикенда): Светците били установили цена за Ван Дайк, възлизаща на 70 млн £. Всичко това излизало от осведомен източник, но кой е той и защо е фиксирал точно 70 милиона, не можем да знаем.

Ако това наистина се окаже продажната цена на Върджил, 10% (отново по слухове) би трябвало да отидат в Селтик заради клауза при прехвърлянето му при нас преди две години.

След премахване на всички удръжки и разходи, Саутхямптън би трябвало да прибере за холандеца чисти 57 млн.

Разбира се, горното е плод на спекулации без изяснени източници.

От лагера на Северна Ирландия Стив Дейвис казва пред Скай спортс, че отборът трябва да задържи Ван Дайк и да гради следващата кампания върху него. Хубави думи от клубния капитан за отборния, но каква е тяхната подплата?


След цитирането на френския журналист Тиери Маршан, че Томас Тухел бил в най-изгодната позиция за поста на Сейнт Мерис, коментарите за мениджърския пост в Саутхямптън секнаха. Нито се говори за Пюел, нито се споменава нещо свежо за Тухел.

Няма и вести по собствеността на клуба, нито за Ландер спортс. Затишието е многозначително: толкова ли не може да се измисли някоя нова клюка, да се подхвърли някое друго име? Членовете на БГ Светците вече дадоха своя принос чрез имена като Пенев и Дерменджиев, но кой да ги чуе?!


След двудневни уверения, че Уест Хям оглеждали Душан Тадич с нескрита амбиция, сега сърбинът бил само един от многото в полезрението на Чуковете. За Шейн Лонг пък изобщо не се споменава, макар онзи ден и той да бе насочван към същата дестинация.


В крайна сметка, посрещаме уикенда с виртуални (вестникарски) 57 милиона. Под статуята на Тед Бейтс пред Сейнт Мерис е глухо и пусто. Единствените, които не са във ваканция, са агентите Скъли и Мълдър, които не се уморяват да повтарят, че истината е някъде там. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s