Къде стоим с ВВД?

Разни медии – разни данни.

Във вторник всички медии говориха за изразената воля на ВВД да премине в Ливърпул. Ладброукс дори преустановиха залаганията за неговия трансфер в Мърсисайд.

В сряда сутрин започнаха да се появяват и частни коментари на бивши червени величия, според които сумата за защитника е твърде надута. Един журланист коментира в Туитър, че истинската цена щяла да бъде 44 млн £ + 8 милиона в клаузи. С други думи – Ливърпул изобщо няма да се охарчат с 60 милиона, които се въртяха в пресата.

Адам Лийч от местния Дейли еко пусна друго мнение в сряда сутринта. В съгласие с клубната политика, той подчертава, че бордът не е получавал никакви конкретни оферти за Ван Дайк, че бордът не е заинтересован да продава играча, че ако някой изобщо тръгне да го купува, сумата ще бъде над 60 млн £. В статията му се намеква, че Светците дори очакват известна проява на лоялност от страна на защитника [т.е. че той няма да подава напр. молба за трансфер].

Резюме: медиите, симпатизиращи на Ливърпул, дават мило и драго да уверят обществеността, че трансферът е съгласуван. Но нито една от тези медии не потвърждава (напротив – дори споменава обратното:) че трансферът е бил обсъждан със Светците.

Следователно, до сряда говорим единствено за някаква готовност на Ливърпул да привлече Ван Дайк и за волята на самия играч да премине под ръководството на Юрген Клоп. Оттук насетне всичко останало са спекулации.

Сценарият е много интересен, а Светците не са казали думата си. Сотон!

Advertisements

One thought on “Къде стоим с ВВД?

  1. Така…Вече се пише, че ние ще изискваме разследване на действията на Ливърпул, тъй като до момента не сме информирани за взаимоотношенията им с ВВД…..
    Интересно!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s