С нас шега не бива!

Официални извинения от Ливърпул.

Преди броени минути ФК Ливърпул излязоха с официално изявление на клубния си сайт:

ФК Ливърпул иска да огласи своето съжаление за медийните спекулации напоследък, отнасящи се до ФК Саутхямптън и трансфери на играчи между двата клуба.
Извиняваме се на собственика, борда на директорите и феновете на Саутхямптън за всякакво недоразумение относно Върджил Ван Дайк.
Ние уважаваме позицията на Саутхямптън и можем да потвърдим, че сме прекратили всякакъв интерес към играча.

И така, тъй като декларацията на Ливърпул е насочена и към феновете на Светците, от името на мнозина тук казваме: Благодаря! Приемаме извиненията, наистина ни дължахте такова.

Какво стана в крайна сметка? Светците показаха, че са сериозни в намеренията си и когато обвиняват, правят това с основание.

На второ място, бордът дава ясен сигнал, че наистина няма намерения да продава Върджил Ван Дайк.

Светците декларират, че правилата трябва да се спазват и че ще бранят политиката си с възможните средства.

Най-големият риск от цялата ситуация бе евентуално дестабилизиране на играча. Вярвам, че това е била и основната цел на медийната атака, насочена към Южния бряг. Ван Дайк е образцов професионалист и ще бъде три пъти повече обичан при нас, ако задържи капитанската си позиция в отбора поне още един сезон.

Така или иначе едно е ясно – където и да отиде Ван Дайк, това едва ли ще бъде Ливърпул.

Сотон – твърда политика и постъпателен възход!

Advertisements

10 thoughts on “С нас шега не бива!

  1. При това положение веднага да му пращаме покана за Боженци.
    Тъкмо там ще даде малко обяснения пред Кръстев!

  2. Да, след този ход ВВД най-вероятно ще остане в отбора поне още един сезон /за добро или лошо, аз се надявам да е за добро/. Никой не се съмнява в качествата на ВВД. Сега да видим какво ще каже Бордът за Бертран. Принципно, е възможно и той да остане. Всичко това обаче засили позицията на Борда и Клуба, като цяло-това е безспорен факт!

  3. Това са много розови сънища с оставането. Според мен не можем да удържим такава скъпа селекция целият следващ сезон? Един или двама ще бъдат продадени със сигурност кой ще бъде: Ван Дайк,Бертранд или Редмънд все още не се знае, обаче вчера гледах Габиадини срещу Касерес и си признавам, че това момче търпи прогрес. Отначало никак не ми харесваше подозренията ми, че няма да издържи физически се потвърдиха. Сега след всичко през сезона и разбирасе последното му изказване пред медиите виждам един съвсем различен футболист,който е надградил от престоя при нас.

  4. Защо да не продадеме Ван Дайк за 100 милиона на Ман. Сити примерно?

  5. И Челси и Ман сити го искат,зависи как ще се разберат.Първо трябва да сменим тренйора,чак после да правим нов отбор.Ако дойде на Боженци ,ще му налея една ямболска гроздова,да му оправя настроението алко:Той толкова много искаше да играе в Ливър,че сега му е доста тъпо…..!Още 2 месеца и играта започва отново.

  6. Кръстев, ти си готов за нападател на Саутхямптън. Аз те цаня да наказваш предателите, а ти ще им сипваш ракия. Ами да викнем на конгреса и Фонте, та да му врътнеш една баница!

  7. ХА-ХА-ХА!Една ракия само.Значи всеки ,който напусне Саутхямптън е предател(като предния холандец например).Те сами се наказват,като отидат в по-известен отбор,не им върви играта….(С.Мане и т.н.),дремят по пейките като….. гургури.За нападател съм готов,по принцип късам мрежи.Отивам да правя баничка…наздраве и приятна вечер на всички тук!

  8. Аз не задържам никой,който иска да си ходи,само парички да носи за клуба……

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: