БГС на турнир!

От И. Александров.

Пост фактум, но с огромно удоволствие се научаваме, че отбор Български Светци (Bulgarian Saints) е взел участие във футболен турнир в София. За това паметно събитие дава Ивайло Александров. Помествам материала му без редакторска намеса:

Българските Светци вече не са само интернет сензация! На 10.06.2017 г. въпреки ироничните коментари на лицето Ники Кънчев в национален ефир нашият отбор от плът и кръв изигра три мача в благотворителен турнир.

Само непознаването между играчите спомогна отпадането ни. Участието на нашият скромен тим беше съпътствано с много перипетии като: контузия на вратарят Влади, липса на екипи, ангажираност на играчите в други сфери и разбира се липсата на какъвто и да било опит в подобни турнири.

Като играчи се отличиха: Цветан Йоргов, вратрят Влади, който изигра цял мач с контузен кръст, Матей (фен на Сотон извън сайта), братята от фк. Обеля Илия и Стефан. Всички те поеха тежката отговорност да защитят името и реномето на отбора!

Впоследствие ще запазим гръбнака на отбора, като се регистрираме официално в БФС, с което ще получим някакъв минимален достъп до терени и възможност за тренировки заедно.

Изпращам малко снимки от Григор, защото аз трябваше да покрия в работата момчетата, които играха.

Благодаря сърдечно на И. Александров, както и на всички, които достойно са представили Светците и Българските Светци! Евала, момчета!

 

Advertisements

9 thoughts on “БГС на турнир!

 1. Бе супер инициатива! Традиционен турнир организиран от АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ФЕН КЛУБОВЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ОТБОРИ http://abfc.bg/index.html , https://www.facebook.com/abfcft/ събраните средства от този благотворителен турнир ще бъдат дарени на НАЦИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ПО ИНОВАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТА И ПРИЛОЖЕНИЕ НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ СРЕДСТВА. Благодарности на всички подкрепили тази прекрасна инициатива и специално на Иво и Сашо. Ще разкажем повече на Конгреса!!!

 2. Това участие защо беше засекретено? Или е само за свои хора?

 3. Адаш, не беше секретна акция. Просто нямаше време всичко стана много набързо и имаше реален шанс да се провалим и да не играем въобще. Специални благодарности на фк.Локомотив, които ни осигуриха тренировъчен терен на фирма Бакалов Н и на другите момчета с, които така и не се запознах?

 4. Защо отпаднахте първия ден на турнира?На другия ден щяхте да сте шампиони.Тогава съдията беше светец,в лицето на моя милост.

 5. Тихо! такива предложения само на маса и на ухо…:)

 6. Г-н Дончев, драги ми фене, скъпи teammate, готов съм да обсъдим в детайли защо, как и какво. Имаше дискусия на срещите в Дондуковъ в София където гледаме мачове на любимият отбор, имаше дискусия по Вайбър където имаме група за участието ни в подобен турнир. Един от въпросите , които съм поставял на наши събирания в София гледайки мачове е дали е важно и ако да кога да се регистрираме като неправителствена организация с оглед легитимация, евентуално осигуряване на билети от Клуба за всеки мач , членуване в други организации и т.н. На този етап надделява мнението, че не е нужно. Аз ще го предложа на гласуване , като нямам желание да бъда в управителното тяло поради хиляди ангажименти и ще предложа Камен и Илия ако се стигне до подобно решение. Може би грешката е моя, че не бе обявено на сайта предварително , ала всеки от нас предполагам е доста зает. Турнира бе благотворителен , каузата благородна и ще има още много през годините, където всеки който иска може да е съпричастен! Съжалявам още веднъж и благодаря за разбирането! Ще се опитам да съм по активен в сайта!!!

  @ Giti78 – бяхме от симпатичните и запомнящи се отбори, най доброто предстои :-)))

 7. Ееееее, то излезе, като че ли съм надзорник….
  Абе пишете ги предварително тия работи и тук. Все ще е от полза. Ето, например, собственикът на кварталния китайски ресторант ми е приятел. Можеше да го навия да инвестира в отборчето към 80%.
  Иначе, веднага прави впечатление, че сте действали сто процента като светци. Щом един ден преди турнира не сте имали отбор….
  Сигурно сте играли и с диамант в средата на терена?
  Но, браво, браво на вас!

 8. ПП: И къв е тоя елемент с цигарата на последната снимка? Май отдолу е с якенце на Портсмут!?

 9. 😀 Хладно беше на последната тренировка адаш и това е ветровка с цвета на вторият екип от 1982г и не играха „диамант“ а играха открито, просто от пренавиване в тренировките контузихме вратарчето, което ни коства класирането в следващият кръг. П>С Гриша в последният разговор с Влади той каза, че вече се чувства част от задругата, а когато се върне от Англия започваме кондиционни занимания с цел предотвратяване на последващи неприятни контузии предполагам, че до дни ще пусне сигнал за приобщаване в нашият сайт!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s