10-тина дни до избора

Според Дейли еко.

Щом Еко твърди нещо за Светците, то не е задължително да е истина. Но пък задължително отразява гледната точка на борда.

Заради това има смисъл да повярваме на днешните твърдения, че бордът си е поставил срок до „10-тина дни“ да представи новия мениджър на Стейпълууд.

Идеята била новият човек да има няколко дни адаптация в Саутхямптън преди първия ден от предсезонната подготовка. Играчите ни трябва да се явят на работа на 29 юни (четвъртък), а на тренировъчната база да ги чака новоинсталираният бос.

Клюките от деня са, че Де Бур, Пелегрино и „още един човек“ с неназовано име трябва да бъдат интервюирани, за да се оформи пълна картина на ситуацията. За момента Пелегрино е във водеща позиция. Той, както и Де Бур, най-вероятно вече са били интервюирани от Кристъл Палас, а същото нещо те трябва да сторят до броени дни и на Сейнт Мерис.

Адам Лийч от Еко потвърждава, че Тухел също е бил в листата, но е отпаднал на предварителен етап. Интерес е имало и към Роджър Шмит, и към Юлиан Нагелшман, макар двамата да са предпочели други дестинации.


Междувременно снимките с новите екипи онагледяват и Райън Бертран, и Върджил Ван Дайк. Без да генерализираме, това е много добър знак – бордът държи да остави всичките си звезди и не се страхува да популяризира фланелките за предстоящия сезон чрез тях. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s