Съботни загадки

Какво се случва всъщност?

В петък следобед клубът оповести новия си мениджър.

До полунощ обаче в медиите не се появи нито една снимка на Пелегрино в Саутхямптън, камо ли пред стадиона или с клубната емблема.

Никакъв видео материал, никакви папаракови снимки от Дейли еко…

Втори важен факт: никакви съобщения за асистента и евентуални нови помощници на Пелегрино…

Трети важен факт: все още липсва съобщение за съдбата на Ерик Блак и Паскал Планк.

Към настоящия момент (събота сутрин) Пелегрино е наставник от понеделник, а негови преки подчинени са именно Блак и Планк. Ситуацията обаче ще бъде разрешена в следващите дни с очевидни персонални рокади.

Най-вероятно е бордът да е решил да не задържа новината, като я обяви за облекчаване на настроението през уикенда, а Пелегрино се появи в Саутхямптън в неделя или понеделник. Силно вероятно е договорът да е подписан в Лондон, където Пелегрино е дал съгласието си да потегли към Южния бряг в последния момент. Може клубът да е избързал с новината, за да не размисли МоПе и да вземе остър завой към Палас след само устно съгласие.

А може решението да е другаде: всички в Саутхямптън да са в отпуск до неделя. Едва с първия работен ден, когато и фотографът Мат Уотсън се появи на работа, ще дойдат и първите материали с веществени доказателства от Сейнт Мерис.

Трети вариант, който се комбинира с първите два, е Пелегрино да започне преговори за треньорския си екип в събота. Той със сигурност ще има предпочитания относно помощния си персонал. От своя страна бордът със сигурност ще му достави опции за местни наследници, които познават реалностите около Стейпълууд и Висшата лига като цяло.

Най-важното в тези преговори е да се запази мястото на треньора на вратарите Дейв Уотсън, който е с изключително респектиращи качества и клубът надали ще желае да се раздели с него.

До момента никой от нашите играчи не е изразил публична реакция относно назначаването на новия мениджър. Приятен уикенд. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s