Обилни слухове

и малко вести.

На Сейнт Мерис още се почива, защото и днес не видяхме нито снимка на Пелегрино, нито съобщение за неговия екип. Всички въпроси от вчера остават все така актуални.

Сигурната вест е, че Нейтън Редмънд, който бе изваден на полувремето в последния мач на англичаните на младежкото европейско първенство, явно има притеснителна травма. Днес преди обед Редмънд е тренирал отделно от отбора. Тепърва ще се преценява дали контузията е по-сериозна и какви са шансовете на един от най-добрите играчи на Англия да се появи на полуфинала срещу Германия утре.

Дейли еко съобщава, че Ян Беднарек е пред прага на медицински прегледи при нас. Въпреки потискащото представяне на Европейското, Светците са скаутирали отдавна полския централен защитник и очевидно са твърдо решени да го привлекат. Върти се сума между 5 и 6 млн £, което е сериозна оценка за младеж на 21 г., а за полската Екстракласа това ще бъде рекорд.

Както Красен вече написа, настоятелни са и слуховете за левия защитник на Бетис Риза Дурмиши, който вече има 15 мача за мъжете на Дания.

Няколко медии твърдят напористо, че Сам Галагър е получил много солидна дългосрочна оферта от Саутхямптън. Това означава, че ръководството е решило да му гласува доверие и да го съхрани като реална опция в мъжкия тим.

С оглед на горните слухове става пределно ясно, че Светците искат най-малкото да се презастраховат при евентуална раздяла с Райън Бертран. Сагата с Върджил Ван Дайк също продължава, но в полето на централните защитници евентуално пристигане на Беднарек, което изглежда почти сигурно, ще означава край на кариерата на Флорин Гардос. Джак Стивънс също може да усети напрежение зад врата си.

При всички случаи горните слухове си остават такива (с изключение само на Беднарек, за когото потвърди местният Еко). Интензифицирането им е нещо нормално предвид наближаващия четвъртък, когато започва нормалният тренировъчен процес на Стейпълууд. В следващите дни агентите на Бертран, Ван Дайк, Тадич и Джей Родригес ще направят възможното, за да произведат колкото се може повече шум около клиентите си. Но развръзките са все по-близо. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s