Не продаваме!

Лес Рийд пред Скай спортс.

Преди 2 часа Скай спортс публикуваха интервю на Лес Рийд. Думите му са следните:

Никой от тези играчи [ВВД и Седрик] не е за продан. Не мога да го кажа по-ясно от това и това е начинът, по който целим да вървим напред.

Изграждането на настоящия състав отне известно време. Сега мисля, че имаме силен състав. Ще правим фини настройки, но освен това се надяваме на много динамичен сезон. Планираме да напредваме върху досегашната база.

Може да има играчи, които ще си заминат, защото това е правилното решение за тях и за глуба в момента, но не очакваме този процес да бъде разпродажба. Имаме предвид просто да правим качествен бизнес през трансферния прозорец.
Следим футболисти през цели години и когато дойде нов мениджър като Маурицио, ние го въвеждаме в целия процес. Той е направил домашното си върху състава ни, така че не вярваме да ни се наложи да сменяме играчи всяка година заради едното освежаване само по себе си.
Сега разполагаме със силен отбор. Работата ни е да добавим играчи, които да вкарат повече стойност и сила. Но съставът не е разбит, така че няма нужда да докарваме играчи само заради модата или за да ентусиазираме хората на трансферния пазар.
***
Така че този път бордът е твърдо решен да запази кошарата. Досегашните ходове вдъхват надежди за агресивен сезон. Сотон!
Advertisements

2 thoughts on “Не продаваме!

  1. Браво,това ме радва изкючително много, дано това да е изискване на новият менаджър.

  2. Това е повече от радостно, сериозна заявка за следващият сезон!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s