Кадри от днешната тренировка

Какво прави впечатление?

Първите кадри от днешната тренировка на Стейпълууд дават интересна информация.

Ван Дайк все още не тренира с отбора и липсва в клипчето в Туитър. Означава ли това, че той още преминава възстановителни процедури или че в момента има по-важна работа, като например да бъде на аудиенция с Лес Рийд?

За сметка на ВВД, за голяма радост се вижда да тренира Алекс Макарти. На практика вратарят пропусна целия сезон, но ето добрите индикации, че през следващия всичко ще бъде нормално.

Стюарт Тейлър тренира със Светците. Ситуацията е интересна, доколкото мегаветеранът (36 г.) се бе присъединил с едногодишен договор. Никой не е коментирал какво става с трудовите отношения на Тейлър в момента. Вратарят, който е играл за почти толкова клубове, колкото и официални мачове има в живота си, все още няма нито една изиграна минута за Саутхямптън. Може би енигматичната му кариера ще завърши по същия енигматичен начин – без да се знае дали е наш играч и на какъв договор (може би на граждански?). Нищо лично към Тейлър – дължим му респект, – но ситуацията му в момента е повече от странна. Сотон!

Advertisements

4 thoughts on “Кадри от днешната тренировка

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s