Екипите в ПЛ за новия сезон

Ще се отличаваме.

С отпадането на Съндърланд и нашето преминаване към модел обърнат Аякс единственият класически червено-бял отбор в Премиършип през следващата кампания ще бъдат Стоук Сити.

Като цяло прави впечатление, че дизайнът на домакинските фланелки в елита тази година е относително скучен. Без фрапатни разлики и без сериозни заявки за хващащи окото решения.

На този фон нашите екипи изглеждат достатъчно интелигентно и открояващо се. Човек може да се запита дали наистина Върджин Медиа не са предложили на Андър Армър едно по-бяло централно поле, за да изпъкне по този начин тяхното лого? Сотон!

Advertisements

3 thoughts on “Екипите в ПЛ за новия сезон

  1. Екипа е доста по хубав от миналата година, мое мнение, но много повече ми харесва.

  2. Не само на Илян му харесва новият екип. В понеделник или вторник (забравих вече) в Дейли Мейл направиха представяне на новите екипи на всички отботи. Убедително ги надцакахме в гласуванията!

  3. И аз мисля, че изглеждаме много яко. Сантиментите ми към ситното райе поспаднаха. Даже вече си представям Христо Петров с новата фланелка!

    Иначе – не виждам с какво са по-хубави класираните на по-предните места. Но то очевидно си е тенденциозно това класиране. Ливърпул – първи, Евертън – последни….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s