Билети с намаление за съседите

Мъдър ход на борда.

Клубът предприе интересна мярка, таксувана като специален жест към хората, живеещи в непосредствените околности на Сейнт Мерис. За следващия сезон Светците предоставят общо 5000 билета (за общо 12 мача от програмата ни) на хора, регистрирани с пощенски код SO14 0, SO14 1 и SO14 5, сиреч в близост до стадиона.

От една страна, жестът представлява страхотна оферта. Намалението е огромно, след като билетите, закупени от тази промоция, ще струват 10 £. Мярката може да се приеме за реверанс към тези граждани, пред чиито домове минават шумни тълпи на път за Сейнт Мерис, с което внасят дискомфорт за жителите.

От друга страна, мярката е елегантно решение да се запълнят празните места на стадиона. Проблемът стана очевиден през миналия сезон, когато рядко доближавахме капацитета от 32 000 зрители. Вместо да зеят, празните седалки могат да бъдат запълнени така, че Сейнт Мерис да изглежда готов за евентуално разширение в близкото бъдеще.

Остава клубът да предложи намаления за чуждестранните си фенове, готови да пропътуват разстояние от 1000 – 1500 км в името на Светците. Такива идеи се въртяха допреди две години, но до момента клубът не афилира чуждестранните формални и неформални фенклубове. А би могло такива билети да се предоставят за привържениците от чужбина, тъй като те са относително малки групи, които без проблем биха допринесли към атмосферата в мачове напр. от първите кръгове за домашните купи. Рано или късно от борда ще дадат зелена светлина за подобна гъвкава политика. Тя пряко ще повлияе и върху Българските Светци. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s