Слатъри с нов договор

за още три години

18-годишният талант Калъм Слатъри, който миналата година подписа първия си професионален договор, след като навърши 17, вчера подписа подобрен договор, който го оставя на Стейпълууд до 2020 г.

Още през пролетта на 2016 г. стана ясно, че Слатъри е особен талант, за който имаше известни страхове, че може да бъде погълнат от обичайните фаворити и да не подпише професионално с нас. Но клубът извоюва подписа му, а през изтеклия сезон Калъм проби в U23 формацията. Той получи и повиквателна за Англия U20, където също остави много добри впечатления.

За Калъм предстоящата година ще премине във вълнуваща конкуренция с Джош Симс и Нейтън Тела като динамична атакуваща полузащита. 12 месеца след първия му договор той изглежда напълнял и заякнал. Остава да видим кога ще заслужи и място при мъжете.

За младежите на Мартин Хънтър и Ради Джаиди този сезон трябва да донесе усилия за завръщане в Първа дивизия на Висша Лига Две. Отново разполагаме с великолепни на хартия младежи, които трябва да държат титулярите под напрежение. Отпред освен Сам Галагър ще наблюдаваме последния шанс на Райън Зийгър да процъфти. Отзад ще обиграваме Джак Стивънс и не по-малко талантливия Алфи Джоунс. Голямата надежда на левия бек е юношата Джейк Воукинс, който има надежда да се наложи бързо и сред младежите. Около тях съществува много нахъсан състав от момчета, част от които се очаква да ускорят развитието си. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s