Четене по устните

Галагър срещу Макуин

На поредното видео от третия ден на австрийския лагер Сам Галагър и Сам Макуин се съревновават да четат по устните, докато в ушите им бучи музика.

Едно трябва да се признае на ПР екипа. Новият сезон започва с много и оригинални дребни инициативи, които обогатяват информацията за феновете. За мнозина това е просто игра с публиката. Въпреки това чрез подобни инициативи феновете могат да се доближат малко повече до ежедневието на Светците. Което е чудесно.

Прочее, чрез подобни невинни клипчета веднага проличава какво е поведението на нашите момчета, че и общата им интелигентност. Допълнителни аргументи при избиране на любимец в състава. Сотон!


Между другото, Ливърпул решават да замажат ситуацията си с хитрост. Отборът на Клоп е в клопка: ограничения с привличането на младежи и трудности със закупуването на солидни имена за първия тим. За да разсеят неприятните впечатления от случая с Ван Дайк, когато трябваше да се извинят публично на ФК Саутхямптън, сега Ливърпул прибягнаха до друга стратегия, която със сигурност е добре премислена и цели да поддържа реномето им на агресивен клуб. Те поощряват свои бивши величия да коментират, уж от свое име, положението с Ван Дайк. Така например онзи ден Джейми Реднап бе обилно цитиран да казва, че ВВД е колосален играч, който си струва да бъде закупен. В сряда пък със същата роля се нагърби Дани Мърфи. Той пусна фразата, че трансферът на ВВД бил близко. Утре може да е Майкъл Оуен или Патрик Бергер, или Диди Хаман. Изобщо бивши играчи и настоящи коментатори ще излагат частни мнения, а червеният клуб ще остане безмълвен по казуса с холандеца. Хубаво е да се отбележи като модерна футболна ПР стратегия.

Advertisements

One thought on “Четене по устните

  1. Дани Мърфи беше уникално бездарен футболист. Радвам се за Ливърпул, ако са опрели до неговото мнение.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s