Неделни щрихи

Докато си почиваме.

Отборът вече се е завърнал от австрийския лагер и от утре ще тренира на Стейпълууд.

Адам Блакмор потвърждава чрез Туитър, че Ерик Блак е бил катраносан с четката за Пюел, но е популярен сред играчите. Това е и причината, поради която е оставен в треньорския щаб на Пелегрино.

Върджил Ван Дайк най-сетне публикува нов материал в Туитър. Повече от месец (8 юни) на профила му висеше „загадъчната“ снимка от спрял самолет, която мнозина изтълкуваха като тиха декларация на желанието му да се присъедини към Ливърпул.

Днес обаче Върджил пусна кадри от тренировка в Австрия. Може би това е сигнал, че е превъзмогнал шума от ежедневни спекулации. Този шум не спира, като за поддържането му се използват всевъзможни изопачавания и доводи от четвърта ръка. Истината е, че ВВД и Бертран остават твърдо в отбора независимо от волята на медиите и няколко заинтересовани клуба.

Коментарът на ВВД под кадрите е: Както великият [хокеист] Уейн Грецки беше казал: „Пропускаш 100% от ударите, които не отправяш…“ Страхотно е да съм напълно възстановен и обратно на пълни тренировки с топката. Това ми липсваше много!!! С надежда за постигане на велики неща… – Отново тънък намек за „епохални подвизи“, ще кажат някои. Но двусмислиците на Върджил не изменят факта, че той остава Светец, а с поведението си от Австрия не оставя впечатление да е недоволен.

Кадрите с „най-доброто“ от контролата срещу Санкт Гален само потвърждават, че сме в началото на подготвителния период:

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s