Приказка без край

Депресията на един холандски майстор.

В детския филм отпреди десетилетия ставаше дума за чудовища и едно дете, опитващо се да избяга от един лабиринт. Атракцията в лентата бе участието на Дейвид Бауи.

Днес в приказката без край звездата е един холандски майстор с инициали ВВД. Най-накрая той се е поддал на хипер активността на медиите и е информирал треньора и борда, че иска да напусне.

Как реагират Светците? Според мен, честно. Маурицио Пелегрино заяви категорично пред БиБиСи Солент, че Ван Дайк го е информирал за желанието си, поради което не се чувствал 100% готов за тренировки. Реакцията – ВВД тренира отделно от групата, защото според Пелегрино хората, с които работи, трябва да са напълно отдадени на каузата – не само с тялото, но и с мисълта си.

От друга страна, МоПе подчертава, че отношенията му с Върджил остават чудесни. Тоест – искрени и професионални.

От трета страна, Пелегрино е признал пред Адам Блакмор: Клубът бе ясен. Те ми казаха, че няма да продадат Върджил Ван Дайк.

Пълното интервю на Блакмор с Пелегрино (над 11 минути) може да бъде изслушано тук.

От последните факти излиза, че ВВД все още не е подал официална молба за трансфер. Но той притиска борда за продажба без формални усложнения.

Във всички отношения бордът постъпва добре, т.е. находчиво, като не крие фактите. Но сега Светците трябва да запазят позицията си. Стигаме до точката, при която ВВД може да бъде оставен да тренира самостоятелно, докато си поиска. А ако не пристигне оферта над посочената сума, той да бъде оставен да се трови по собствена програма. Това вече се бе случвало с Пънчън, Шнайдерлин и Уаниама. Няма условия, които да ни принудят да излезем от този курс, който според мен е най-правилният.

Преди век един всепризнат холандски майстор полудя, вследствие на което си отряза ухото. Днес друг холандски майстор опитва да запази реномето си, като притисне своите работодатели към нещо, което не е в тяхна полза. Подобно на Винсент (ВВГ), Върджил (ВВД) сам си отрязва част от достойнството. Което не означава, че всички трябва да играят по свирката му. Сотон!

Advertisements

5 thoughts on “Приказка без край

  1. Камен, лека корекция моля! „Приказка без край“ и „Лабиринт“ са два съвсем различни филма. В единият имаше дракон, който не знам защо беше с пера а в другият, конкретно Лабиринт присъстваше злодей изигран перфектно от „Белият Херцог“ или казано просто: Дейвид Бауи! В Лабиринт бебето бе заложено от сестра си, която не желаеше да го гледа, обаче после го спаси. Интересното в цялата фабула на кинолентата е , че бебето нито веднъж не изплака? Да-да въобще не даде вид на сърдито или изплашено въпреки, че беше заобиколено от всякакви изчадия, които се зъбеха, ревяха и пърдяха на воля. Това не важи за нашето бебе, което се разрева с пълен глас и сигурно напълни памперса до лепенката. Слабата психика и капризният характер не са добра атестация за един професионален атлет. Дано си намери отбор, където да му сменят памперса по-често на тоз лигльо, дето чак и капитан го сътворихме и браво на Пелегрино за твърдата реакция!!! Сотон!

  2. Какво всъщност се случва? Както бях писал неведнъж, при положение че ВВД иска, той ТРЯБВА да бъде продаден и то възможно най-скоро, за възможно най-много пари. Дотук само ЗАГУБИХМЕ време от цялата ситуация. За мен позиция от типа „ние сме велики и няма да продаваме“ не е РЕАЛИСТИЧНА! Неймар е съобщил днес на Барса, че напуска!?!?!???!?!?!? За какво става въпрос въобще!?!?!?! Ние нещо да не сме в по-добро състояние от Барса с парите или що???? Това са реалностите! Парите определят пазара и мястото ти в „хранителната верига“. Проблемът с ВВД трябваше да бъде решен в началото на подготовката и да му се търси заместник. Сега, дано не е късно /според мен вече е късно/. Справяли сме се и друг път с това положение, ще се справим и сега, но положение от типа „ще го пратим при юношките да тренира“, не ползва Светците!!! Това е неправилна позиция, поне според мен. Постави му цена- и който я даде да си го носи на гръб! Другото е наистина приказка разказана от „малкият звезден принц“.

  3. Да го носи на гръб Красене, обаче си беше със сериозна контузия! Опитват се да ни сгънат с цената, което май не си усетил? Иначе в Дейли Мейл коментарите за 18 часа надминаха 600.

  4. Ивайло, корекции приемам всякакви. То не се знае дали сме в „приказка без край“, „лабиринт“, „разказ с неочакван край“ или в поредна история за „неродена мома“. Във всеки случай е интересно. Но дали е приятно… Сотон!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s