Франция, здравей!

Вторият лагер.

В понеделник сутринта Светците потеглиха за втория си предсезонен лагер. Целта бе курортът Евиан, като самолетът отведе групата от 25 играчи до Женева. Списъкът с играчите бе публикуван в пост на Красен.

Важното е, че Върджил Ван Дайк не пътува със състава, както се очакваше.

Останалите отсъстващи са Джош Симс и Джейк Хескет. Клубът не съобщава за тяхното състояние, но по-вероятно е те да са контузени, отколкото да им се готви наем. Двамата пропуснаха и първия лагер в Австрия.

Много интересна се оказва вратарската рокада: Алекс Макарти загадъчно не пътува за сметка на Паоло Газанига. Дали пък Пелегрино е сметнал, че Макарти е твърде скъпа резерва, решавайки да даде нов шанс на сънародника си зад Форстър? Каквато и да е истината, Алекс Макарти изведнъж се оказа извън полезрението на Стейпълууд, като липсват всякакви данни за положението му.

Най-сетне Маурицио Пелегрино ще разполага с оптималния персонал, от който има две седмици и половина да сглоби боеспособен състав. МоПе пристигна, защото предшественикът му Пюел се представи посредствено, така че аржентинецът е на Южния бряг, за да надхвърли общите впечатления от миналия сезон – нещо, за което трябва да му помогнат Редмънд, Уорд-Праус, Бертран, Седрик и останалите присъединили се в последния момент.

Веднага след пристигането си отборът направи първата си тренировка, обилно документирана със снимки на официалния сайт.

В същото време няма сериозни вести около положението на Ван Дайк и всички, които да го пожелаят. Няма обаче и сериозни слухове за приходящи трансфери.

Advertisements

2 thoughts on “Франция, здравей!

  1. А що се касае до Седрик…..някакво инфо?????????????????

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s