ВВД и останалите

Общи приказки, но…

Мъглата около ВВД продължава да е непрогледна. Във вторник английските медии си прехвърлят топката между Ливърпул и Челси.

Скай спортс решиха да пуснат материал, в който има съвсем малко действителна информация: че според техен вътрешен източник ВВД щял да стане играч на Ливърпул до края на трансферния прозорец. И толкова! Останалото е дъвчене на стари факти отпреди месец.

Може би идеалното разрешение би било докато се чешат езиците на скучаещите журналисти, в последния момент да дойде оферта от Реал или Барселона. Нищо чудно да стане точно така, като всеки ще си получи заслуженото. Засега обаче такъв сценарий е в сферата на мечтанията.

За Хескет и Симс е наистина странно, че не се подава никаква информация от клуба. Същото засяга и ситуацията с вратаря Алекс Макарти.

Колкото до Седрик, той е жив и здрав и още се радва на лятната ваканция. Доколкото помня, португалецът има разрешение за по-дълга почивка и трябва да се появи към края на лагера във Франция. Ако това не стане, едва тогава ще започна да подозирам някакви трансферни спекулации.

Иначе Седрик е активен в Ютюб, където излизат клипчета с неговата персона, например за най-важните мачове в живота му.

Най-странното от всичко е, че Саутхямптън са придобили нравите на северна немска мечка, досущ като поведението на покойния им собственик Маркус Либхер. За приходящи трансфери и изобщо за най-близките им стъпки нито дума, освен добрия имидж.

А момчетата създават общо впечатление за здрави тренировки във франция. Вратарят Стюарт Тейлър например е монтирал камера върху гърдите си, като видеото можем да видим долу. Тейлър може да не запише официална минута за Светците, но поне медийният екип го експлоатира максимално 🙂

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s