Целите за новия сезон

Неофициално, но факт.

Няма да чуем точно фиксирани цели за отбора от страна на борда. Ето обаче, че Марио Лемина каза нещо, което очевидно е чул от треньора и ръководните кадри, с които е преговарял. А това нещо напълно съвпада с досегашните дела и декларации на ръководството:

шесто, седмо, осмо място – а защо не и позиция в Лига Европа?

С други думи – Светците запазват стандартните си цели през изтеклите три сезона. Тук няма нищо ново и нищо изненадващо. Указанията към Пелегрино ще бъдат същите, каквито бяха към Роналд Куман и Клод Пюел.

Когато клубът „продава“ своята идея пред евентуални нови играчи, ръководителите го представят като изключително амбициозен проект. За феновете е важно да се знае, че генералната линия остава, а тя е циментиране на позициите ни в горната половина на таблицата. Европа е стремеж, но не и задължение.

Всеки има право на мнение. Според мен бордът остава верен на максимата да се простираме според чергата си. Бих определил така схванатите директиви като реализъм и трезво развитие. Никакви революции и шеметни възходи, както и никакви сезонни разпродажби и промоционални намаления с цел офейкване на печелившите собственици.

В горещото лято на 2017 година трансферните саги ни идват в повече, но за щастие бордът продължава да води предвидима и стабилна политика. Нямам нищо против такова поведение на любимия клуб. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s