Нова седмица – стари слухове

Очакваме динамични дни.

Мачът с Уест Хям изстиска голяма доза от емоционалните ни запаси. На този фон уикендът бе постен откъм реални вести. А такива трябва да се появят по няколко парливи въпроса.

Докато положението на Ван Дайк остава непроменено, от коментарите на Пелегрино бе изтърван един важен детайл. Първоначално треньорът остави да се разбере, че Върджил е изпратен да тренира отделно от състава, но на Стейпълууд, където му е мястото на служител на ФК Саутхямптън. Оказва се обаче, че защитникът като че ли изобщо не се мярка на Стейпълууд и техническите лица не са запознати с местонахождението му. Както и да го гледаш: интересно.

След като Гадзета дело спорт коментира, че преминаването на Уесли Хьод при Светците е на практика осъществено и че бранителят се е сбогувал със съотборниците от Лацио в петък, остава да видим официалното прогласяване на трансфера. Очаквам то да стане в понеделник късен следобед.

Паоло Газанига също може да е със сменена клубна принадлежност по това време. Не спират догадките, че Тотнъм ще го превърнат във второто си попълнение за сезона.

Сам Галагър също се очаква да потегли под наем за една година. След като повече от месец той бе пазен от всички заинтересовани клубове, Дарби Каунти са проявили към него интерес, но за постоянна продажба. Според източници, близки до Овните, Светците са им отвърнали, че Галагър бил достъпен единствено за сезонен наем. Ако това е вярно, тук бордът е променил стратегията си. Може би е станало пределно ясно, че Пелегрино ще разчита на едно острие във формациите си, което прави присъствието на Сами напълно излишно.

Спекулациите от страна на сотон-феновете са в две насоки: дали ще бъде закупен друг нападател: „доказан“ и готов за игра (Вието беше най-усърдно спряганото име). От друга страна, какво ще става с Жорди Класи и П-Е Хьойберг, след като в двата начални кръга двамата не попаднаха дори сред резервите.

Довечера очаквайте и превюто за мача в сряда срещу Уулвс за Купата на Лигата с ново име Карабао къп. Сотон седмица на всички!

2 thoughts on “Нова седмица – стари слухове

  1. По последни данни Галахър е преминал под наем в Бирмингам и става третия играч под наем в този клуб взет в рамките на последните 48 часа. За ВВД се говори, че може да има интересно развитие при него….ама да видим. Още не е много ясно какво се готви, но нещо със сигурност ще се случи в следващите 2-3 дни и то може и да е в двете посоки-изведнъж ВВД може и да заиграе за нас /чакаме новини още тази вечер/, но пък може и да си замине /кой знае…./. Иначе спортният директор на Лацио, албанецът Таре, е потвърдил пред италианските медии, че Уесли Хьодт е договорен и ще пътува до Сатхямптън за медицински прегледи. Така че, ЧЕ-СТИ-ТО!

  2. В събота, преди мача си писахме с „нашият англичанин“ и едно момче, което живее в Саутхамптън. Май в цялата околия има силни настроения против ВВД. Според двамата независими източници, дори да заиграе ще бъде освиркан мощно.

Вашият коментар