Ще изкласи ли Класи?

Ще разберем до 48 часа.

Хиперклюкарският Сън твърди, че със закупуването на Марио Лемина Светците веднага са поставили Жорди Класи в трансферната си листа.

Достоверността на твърдението е съмнителна, но не без логика. Ако Класи бъде продаден, това ще стане за сериозни пари, защото бордът ще иска да си върне поне част от 8-те милиона, които бяха платени преди 2 години на Фейенорд.

26-годишният холандец дойде заради явния апетит на Куман към него. 24 месеца след това обаче нещата са в изходно положение: или контузия, или недокрай убедителна игра, или предпочитане на други полузащитници вкараха кариерата на Жорди в застой. В случаите, когато той показваше, че е във форма, Клод Пюел решаваше да го постави на пейката.

Жорди няма много основания да се радва на настоящите си работодатели. Той обаче винаги е бил усмихнат и никога не си е позволявал критика към клуба или колегите си. За такова поведение и за усилията, които полага, съм му благодарен, както и да се развие съдбата му.

През лятото имаше много силни слухове за интерес към Класи от страна на Лацио. Агентът на играча обяви, че не е невъзможно Класи да остане в Саутхямптън, но понастоящем никой не е доволен от развоя на събитията.

Отделен въпрос е какво ще прави Пелегрино, ако Класи остане. За датчанина Пиер-Емил Хьойберг също нямаме никаква вест, освен че го виждаме как безропотно тренира на Стейпълууд. По тези два казуса обаче искаме повече светлина и имаме пълното право да я получим. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s