Таргет остава

и причините за това

Интересното е, че Светците и Нюкясъл са постигнали принципно съгласие за преминаването на Мат Таргет под наем при Свраките.

Според хора от Скай спортс обаче самият защитник не се е договорил с Нюкясъл. Причината е била в дължината на срока, в който Мати да играе на Север. Той е искал период от 6 месеца, докато Свраките са настоявали за цял сезон.

Така или иначе, медиите от Нюкясъл и Саутхямптън вече са крайно скептични за финализирането на сделката.

Продължавам да мисля, че за Светците е най-изгодно Мати Таргет да остане в състава като подгласник на Бертран. Сам Макуин е талантливо момче, но не притежава нито опита, нито защитните умения на Мат, който наскоро удължи договора си за още 5 години със Светците. Към това Мати притежава сдържаност и готовност да бъде използван в най-непредсказуем момент, стига да не е контузен.

Иначе Ливърпул са приели оферта от последната минута на Кристъл Палас за Мамаду Сако, която ще отведе защитника в Лондон срещу 26 млн £.

Най-интересно е положението в Уотфорд и Евъртън. Двата клуба привлякоха над 10 играчи през лятото. От една страна, това е амбиция за радикални промени. От друга, мениджърите има да се потят да интегрират толкова нови играчи в съставите си. Тази година нашето положение е съвсем различно, но не по-малко драматично. Сотон напред!

Advertisements

4 thoughts on “Таргет остава

  1. Колко интересно! При холандското бижу е точно обратното. Той си се е договорил с ония, ама между клубовете няма принципно съгласие. Ами поне оферта да бяха пратили….

  2. МАЛКО ОФТОПИК-НАПРАВИХМЕ ШВЕДСКА ТРОЙКА НА ШВЕДИТЕ!!!!!! ОТ 10 ГОДИНИ НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ СИГУРНО ПО-СМИСЛЕН И ВДЪХНОВЕН НАЦИОНАЛЕН ОТБОР СРЕЩУ СЕРИОЗЕН ОТБОР!!!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СВЕТЦИ И НЕКА ВСИ СВЕТИИ ПАЗЯТ САУТХЯМПТЪН И БЪЛГАРИЯ!!! АМИН! ДАЙ БОЖЕ!!! КАМЕНЕ, ЩЕ МИ ПРОСТИШ ЗА ЛИРИЧНОТО ОТКЛОНЕНИЕ…

    П.С. БРАВО НА БОРДА! УДЪРЖА РАЗГЛЕЗЕНИЯТ ВВД. АКО И ЗАИГРАЕ СЕГА СМЯТАМ, ЧЕ ЩЕ Е ДОБРЕ…

  3. Въздъжам се, че детето спи, иначе им наместихме зъбите!!! И ДА,типично Сотонски мач им сглобихме на „треконур“ ще го помнят докато са живи….Наздраве Красен!

  4. Последно от Туитър: Уесли Хьод е бил сниман в съблекалнята на Стад дьо Франс как рови из постовете на БГ Светците за улики кого да пази в мача с българите. Момчето е решило да блесне след мрачна нощ за холандците в Париж.

    Туитър умолява БГ Светците да не пускат имена на родни нападатели в постовете си. Ако в краен случай това е наложително, нека фамилните имена бъдат криптирани.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s