Признанията на Форстър

Психоклипатът на Стейпълууд.

Докато английският национален отбор се справя криво-ляво без вратаря на Светците, самият той бележи не само спад в спортната си форма, но и в разбираемостта на своя английски език.

Фрейзър коментира съотборниците си от Саутхямптън, като от отговорите му се открояват няколко трайни тенденции.

Ориол Ромеу, изглежда, е смятан от мнозинството в съблекалнята за най-зле обличащият се играч и изобщо е нарочен за човека с най-лош вкус. За сметка на това, никой не отрича интелигентността му. В случая Фрейзър цитира Ориол като добър играч на шах.

Джеймс Уорд-Праус често е сочен като всестранно развит спортист. Той е и човекът, на когото може да се разчита при нужда.

Като веселяк и поддържащ духа на съотборниците Фрейзър откроява Стюарт Тейлър – вратаря ветеран без нито една официална минута за отбора.


Прочее, след тревожния мач на англичаните в Малта пролича, че Фрейзър и Нейтън Редмънд могат да предложат нещо на страната си, но само ако се намират във върховата си форма.

В настоящия момент обаче, в който средната линия на Лъвовете е мудна и без творческа искра, Гарет Саутгейт може сериозно да се замисли дали не е време да внедри в състава Прауси. Бившият капитан на младежкия тим не е най-бързият футболист, нито е най-техничен, нито бляскав. Но Прауси разполага с рядък за възрастта си опит, а никой не се съмнява в максималните усилия и в отговорността, които влага във всеки мач. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s