Средняшки футбол в неделя

В очакване на понеделника.

На Амстердам арена България показа мускулите си. Вярно е, че те не са най-здравите, но пък си проличаха, което е позитивен знак.

Лалетата имат много сериозни проблеми в дефанзивната част (не само защитата), но на целия този фон Уесли Хьод стоя съвсем прилично на терена и може да изтрие горчивия спомен от 0-4 с Франция.

Докато голяма част от съотборниците му ритаха в световни квалификации, Чарли Остин прекара уикенда в Турция. Само че там не рита топка, а стана свидетел на победата на коня му Анадър Бат (Another Batt) в гонка за престижния трофей Трайка. Наградата е 115 000 евро и ще бъде поделена между Остин, другите съсобственици и екипа за обгрижване на конете.

Толкова от неделната вечер, в която след час Седрик Соареш се очаква да излезе за Португалия в Унгария. Сотон без контузии напред!

Advertisements

One thought on “Средняшки футбол в неделя

  1. Не можах да гледам мача поради ангажимент. Жалко за националния отбор-трябваше да си вземе мача в Беларус и щеше да е друго, НО…….каквото-такова. И така, през тези квалификации, най-накрая видях аз лично живец, желание и някаква малка доза майсторство в отделни мачове. Националният отбор трябва да надгради. Що касае Уесли Хьодт – тепърва ще го видим и него. Дано ВВД да бъде интегриран отново в състава-това ще е голям плюс.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s