Светците – Уотфорд: реакция

Позорно и много тревожно.

Въпреки големите проблеми с централната си защита и допълнителните усложнения с нея по време на мача, Уотфорд се оказаха идеално подготвени да поразят играчите с прозвището Светци.

Отборът на Марко Силва излезе с отлично подредена и оптимално подвижна средна линия, в центъра на която бяха Чалобах и Дукуре. Точно тези двама бързо се превърнаха в господари на разбиването и разпределението на играта. Останалото бяха две тупалки, достатъчни да направят загубата ни много позорна и още повече тревожна.

Саутхямптън се срутиха, защото бяха престъпно статични. Дори когато имаше прилични предголови ситуации, топката не можеше да мине през зона, в която имаше повече от един наш играч. Отборът играе бездушно и това е най-мъчителната констатация, защото тя води до справедливото отчаяние на феновете.

Никой от предполагаемите мотори в състава не бе в състояние да помогне самотния Габиадини, а след това и Лонг и Остин. Трагично е, че единственият ни точен удар падна в 92-та минута от Седрик.

Какво ще прави треньорът оттук насетне си е негова работа, но по такъв начин Светците не могат да продължават, защото битката за изпадане застига именно бездушните тимове.

Парадоксално, но най-стабилните играчи на Светците бяха четиримата в защитата. В рамките на 5 минути (от 50-та до 55-та) настъпи драстична разконцентрираност, довела до 3 отлични възможности за гостите, които някакси успяхме да преживеем без поражение. Но като преглътнем тази петминутка, защитниците бяха последния проблем на отбора, което говори само по себе си за беззъбието на отбора.


ИГРАТА: 19 прогнози: 16 единици, 3 хикса. Най-популярен резултат: 1-0 (4 пъти). Никой не печели дори точка, поради което няма промени в класирането.

Временно класиране на 9 септември след 0-2 като домакини на Уотфорд в 5-тия мач за Светците този сезон:

1. Илия 5
2. И Александров 3
­­­­­­­– Ст. Великов 3
4. Христо 2
5. Л. Атанасова 1
гити78 1
Юлиян 1
И Дойчев 1
Красимир 1
Огнян 1
Иван Попов 1
Цветан Йоргов 1
Ярослав 1
даниелпавлов74 1
И Дончев 1
Любомира 1
17. Красен 0
Камен 0
Илиян 0
Радослав 0
Advertisements

18 thoughts on “Светците – Уотфорд: реакция

 1. Сега гледах интервюто на МоПе след мача. Абсолютен кошмар-този човек е душевно болен за мен. Говори с усмивка и казва:това е футбола. Този май не разбира къде отиват нещата от тоалетната чиния-някой трябва да му обясни, очевидно….

 2. Абе, гайс….Какъв Чемпиъншип в петия кръг? Пак се залашкахте, като че ли Ирма е минал през вас.
  Какво толкова – другият мач ще играе Йошида и защитата ще е стабилизирана игрово и психически. А ако бъде сменен и онзи марун на вратата – отзад няма да имаме проблеми. Бием Палас и отново ще грейнете с положителни постове.

 3. Адашче, една победа на Кистъл ще ни доближи до шампионска лига, що ли? Не знам защо се сещам за една стара книга Денят на трифидите, където всички гледаха падащи звезди след това ослепяха. Та в този ред да те попитам, случайно да не си гледал някоя падаща звезда?

 4. Да,с тази игра сме за долната дивизия,но може и да се спасим.Тренйорчето трябва да си ходи веднага,днес или утре,за никакъв … нестава.Вече ще се радвам на хиксове….

 5. Мачът не успях да го гледам, тъй като бях в Гърция на почивка. Но напълно подкрепям само коментара на Ивайло Дончев. СОТОН!!!

 6. ХРИСТО,НАЛИ НЕ СЕ СЪРДИШ…?

 7. Не става въпрос за сърдене, а за мнение. Не може след 4 мача да ми говорите,че ще изпаднем, или след още 4, ако играем добре и почнем да побеждаваме, да пишете, че шампионска лига ни е сигурна.

 8. Няма да пишем за шампионска лига, обещаваме тържествено и отговорно. Просто с такава игра и такъв треньор няма как да се получи това да започнем да побеждаваме?

 9. Ивайло, Ивайлоооо…..блаженни са верующите! Да бием Палас?!? Може, ама само ако Де Бур остане и до 15 минута са с 9 човека.

 10. Аз наистина смятам, че сме велик ОТБОР. Не треньор или играчи. А това значи, че имаме потенциал да се вдигнем, независимо от текущата ни форма. Да, мачът в Лондон не е толкова мотивиращ за нас, докато за противника се превръща в кървав. Но ние сме Саутхямптън. We march on!

 11. Браво Ивайло! Браво Дончев! Браво приятелю!

 12. Не знам за какво конкретно се сърдите като малки деца? То, и кьорав ще види, че нещата не са на добре. Нормално ли е, да падаме като заводски отбор в контроли, да отпаднем за купата и накрая Уотфорд, които за мен са „10 малки негърчета“ и абсолютно тотаджийски отбор да ни врътнат една двойка в Храмът (Сейнт Мерис)? Честно не ви разбирам, мен ме кълве в далака…пък Вие ме апострофирате и чакате да се джафкаме с Красен за „нема нужда“. 😦

 13. Ние сме зрели хора,думата- сърдене,я опотреби ти,Тя не е в нашия речник както и джавкане познавайки и Христо и Йваило.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s