Турбуленции в Палас

Кой ще води Орлите в събота?

В понеделник преди обед Кристъл Палас са се разделили с Франк Де Бур. Холандецът е уволнен за втори път в рамките на 10 месеца.

Случаят засяга Светците в сравнителен план, защото именно Де Бур бе главният опонент на М. Пелегрино за кормилото на Сейнт Мерис преди три месеца.

Официалният сайт на Орлите благодари на Де Бур за усилията му в клуба, но не съобщава кой ще води отбора в междинния период до назначаването на нов мениджър. Такъв обаче е посочено, че ще бъде търсен (т.е. не се предвижда някой от наличния треньорски екип в Палас да поеме трайно поста).

Предвид обичайната промяна на отборите след уволнение на старши треньора, както и атакуващата игра на Палас въпреки загубата от Бърнли, Светците ще имат много тежка битка на Селхърст парк. И двата тима ще играят ако не на живот и смърт, то поне за възвръщане на крайно разклатеното доверие на феновете.

Тази вечер младежите гостуват на Астън Вила, като в центъра на отбраната трябва да си партнират настоящият капитан Алфи Джоунс и Върджил Ван Дайк. Сотон!

Advertisements

One thought on “Турбуленции в Палас

  1. Да, и Вила ни заковаха едно кабърче за интериор?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s