Ромеу на 26!

ЧРД

Ориол Ромеу навлезе в третия си сезон на Светец, навършвайки 26 години. Испанецът продължава да бъде скала в отбора, но ето че блясъкът му в последните две седмици започва да прелива към Марио Лемина. Габонецът прави сериозна заявка за откритието на сезона, но това със сигурност е и заради стабилното партньорство с Ромеу.

Честито на Ориол, който има шанс за златна кариера на Южния бряг, а може би и за повиквателна в националния отбор.


В същото време Пелегрино разкри защо Джак Стивънс бе оставен извън групата за Юнайтед, като вместо него на пейката бяха Ван Дайк и Жереми Пие. Според треньора, Стивънс се бил оплакал от проблеми с бедрен мускул през седмицата. Заради това младият защитник бил изтеглен профилактично от мача. До момента Пелегрино намира убедителни формули, за да обясни отсъствието на футболистите си, които до вчера уж бяха без фитнес проблеми (с изключение на Мат Таргет).


След мача в събота Ман Юнайтед официално са поискали контролните записи от трибуните на Сейнт Мерис, за да открият кои фенове са пели песничка за пениса на Ромелу Лукаку. Скандиранията са били по мелодията на Стоун роузез Made of stone и са се чули след гола на белгийския таран. Въпреки че текстът е трябвало да изрази гордост от потентността на Лукаку, и играчът, и клубът са били отправили молба към привържениците да не изпълняват тези скандирания. В резултат Юнайтед са готови да идентифицират и накажат собствените си фенове, защото клубът им проявявал нулева толерантност към дискриминационни послания. Вестта е превантивно футуристично предупреждение за български фенове: ако някой някога види българин да вкарва гол в Англия, нека не скандира Булгар, булгар!, тъй като това също може да се отчете за дискриминация. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s