Тъй рече Пелегрино

Преди Стоук Сити.

На пресконференцията в четвъртък МоПе каза, че мачът срещу Стоук ще е с изравнени сили.

Отборът е тренирал много добре през седмицата. Повечето от момчетата са почти 100% готови.

МоПе беше запитан за предпочиталния си нападател от Светците за сезона. Отговорът му беше очакван: надява се всички да имат успешен сезон, но въпроса с головете засяга целия тим, а не само остриетата.

За Върджил: Много е трудно да се види максимумът от Върджил в първите му мачове. Но той тренира добре, помага на съотборниците си на Стейпълууд. Особено след международната пауза очакваме той да се завърне на оптималното си ниво.

Върджил е един от капитаните в нашия отбор. Ще си помисля [дали може отново да поеме лентата след международната пауза].

Би ли се завърнал МоПе към трима централни защитници? Да, в предишните си отбори обичах тази схема. Не съм сигурен, че ако играем така, това ще ни донесе успех. Но повтарям – за да си успешен във финалната трета на терена, това не зависи от броя на защитниците, а от колективното движение.

За Шейн Лонг: Винаги работи здраво, винаги се труди. Той може да даде нужните 2-3 секунди на колегите си, за да се придвижат напред. Нуждаем се обаче от всички свои играчи, за да станем по-добри отпред.

Превю на мача със Стоук – довечера. Сотон!

Advertisements

5 thoughts on “Тъй рече Пелегрино

  1. Душевно болния отново дрънка щуротии от рода на: Тренирахме здраво и всички са готови на 90% , това ми звучи приблизително като: Добре сме, няма да ни бият с много? Колективното придвижване е нов аспект в неговата тактическа схема, явно е плагиатствал от великият Иван Вуцов, който беше изобретил пакетното придвижване? Иначе още тогава преди 30 тина години разбрахме напълно какво е това придвижване…просто всеки играч се хваща за пакета и така се придвижва по терена!

  2. На ръба съм да запиша Тренера,като най-голямото бъзе…Борд,китайци, помощници, някой да го светне,не се борим за оставане. С толкова качество,дето сме нямали до сега,без треньор,можеше да имаме +5 точки. Дано да се бъркам,футболистите като му схванат философията, да газим.

  3. Огнян, с такива играчи поне в една шестица да бяхме? Уви, този ми звучи като Бат Венци от Славия…Такъв жребий, такива надежди.:(

  4. Хубаво момче,ма много вода пие сутринта;не може да ги нареди нещо…..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s