Като не можем да вкарваме…

Международна голова суша.

В събота капитанът на младежкия тим Алфи Джоунс навършва 20 години. Да ни е жив и здрав! Продължавам да мисля, че играчите с най-силни шансове за пробив при мъжете тази година са именно Джоунс, както и атакуващите полузащитници Калъм Слатъри и Нейтън Тела. Предвид задръстения мъжки тим с хора точно на тези позиции, обаче, тримата едва ли ще получат място на пейката при мъжете тази година.


Япония победиха Нова Зеландия в приятелски мач, който бе приятелски не само по определение. Мая Йошида изигра цялата среща като капитан на Самураите, които си бяха дали лека почивка. При все това победата с 2-1 продължава великолепната серия на Япония, а оценката на мача бе закована от И. Дончев към поста Международни.

Ейре победиха Молдова с 2-0, но шансовете им за плейофите стават все по-бледи. Шейн Лонг имаше кошмарна вечер, пропускайки 3-4 много добри възможности. След мача той е казал на наставника Мартин О’Нийл, че в момента не е в състояние даже да си купи един гол. Разочарованието му бе предадено с жестове след всяко пропуснато положение.

Маноло Габиадини изгледа мача на Италия с Македония от пейката. Квалификацията завърши срамно за италианците, които вместо духовита победа направиха 2-2 и ще трябва да преминат през плейофи.

Душан Тадич игра за Сърбия при загубата от Австрия с 2-3. Сърбите пропуснаха шанса да се утвърдят на първото място, но преди последните мачове в групата остават с най-добри изгледи за директно класиране.

В събота на терените може да се появят Седрик, Хьод и Ван Дайк, Лемина и няколко възпитаници на академията – Джонатан Афолаби, Майкъл Обафеми и Томас О’Конър са в групата на Ейре до 19 г. за квалификация срещу Кипър. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s