Прауси споделя

За духа в съблекалнята.

Тадич искал винаги да побеждава, Седрик е най-суетният, Бертран винаги тормози домакина на Стейпълууд с нуждите си, Стивън Дейвис имал най-силни данни да стане мениджър…

Това е оценката на Джеймс Уорд-Праус за съотборниците му. Нашата оценка за него ще се промени, ако към безспорните си качества добави и постоянство.

В момента Прауси е закотвен на скамейката и очевидно Пелегрино изпитва затруднения да го внедри в тактическата си схема. Никой не може да твърди със сигурност къде е вината за това – дали у мениджъра или у играча. Но Прауси рискува да превърне развитието си на Сейнт Мерис в аналог на Тео Уолкот – безспорно талантлив, но винаги почти готов за големите задачи, които трябва да му бъдат възложени.

Независимо от всичко, Прауси заслужено продължава да бъде обект на гордост и рекламно лице на Светците – символ на успешната ни академия и пример за младите играчи.

Advertisements

2 thoughts on “Прауси споделя

  1. >В момента Прауси е закотвен на скамейката и очевидно Пелегрино изпитва затруднения да го внедри в тактическата си схема.< Имам чувството, че Мурицио изпитва затруднения във всичко което прави на южният, бряг ако храни вързано куче вероятно ще му слага паницата под опашката и ще го умори от глад?

  2. Ивайло Александров, стига с тази хипер анонимност!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s