Фитнес дилеми

Шейн Лонг под съмнение.

След като Шейн Лонг напусна лагера на Ейре и не участва в последната им квалификация заради травма в тазобедрената става, днес Дейли еко потвърждават, че Пелегрино остава в неведение за готовността на Лонг да играе срещу Нюкясъл в неделя.

Само тези сигнали са достатъчни, за да предположим с голяма сигурност, че Пелегрино няма да използва Лонг в мача. Официалното становище може да бъде, че не бива да се рискува с играча, а действителното – че МоПе си има оправдание да изтърве Лонг по същия начин, по който загърби Габиадини преди това.

Следователно най-логичният ход на Пелегрино ще бъде да стартира с Маноло или дори с Чарли Остин, като другият от двамата ще влезе задължителна смяна.

Утре се очаква да разберем дали с ВВД, Уесли Хьод и Мая Йошида всичко е наред. Медийното покритие от Стейпълууд бе доста ограничено през последните дни, но всичко се настройва за неделната визита на Свраките.

Проблеми заради фитнеса има и Жорди Класи. Той все още очаква да стартира мач за Брюж. Дано намери верния тон и му провърви в Белгия, което би било в полза и на играча, и на Светците. Сотон!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s