Пълна къща в неделя?

Няма кадрови вести.

Клубът информира, че за неделния мач с Нюкясъл остават по-малко от 1000 билета. По всичко изглежда, че за пореден път ще имаме пълен Сейнт Мерис.

Противно на представянето на отбора, този сезон можем да се похвалим с максимална публика както у дома, така и навън. Феновете са зажаднели за своите любимци, макар да не виждат нито голове, нито точки.

До четвъртък ранен следобед липсват кадрови вести. Няма становище за състоянието на Шейн Лонг, както и индикации за останалите национали, върнали се от международните си ангажименти. Очевидно всички тези вести ще бъдат оставени за утрешната пресконференция на Пелегрино.

В същото време упорито се повтаря, че Саутхямптън и Кристъл Палас желаят да привлекат Пако Алкасер от Барселона през януари. Нападателят вече е поставен в трансферната листа на Барса, но дали някой действително го желае толкова силно в Премиършип?

Продължавам да настоявам, че настоящата ни офанзивна мощ е добра, включително и откъм остриета. Нужни са не нови глави, а оптимално разполагане на кадрите по терена. Не е възможно да се обсъжда приносът на Габиадини, след като италианският национал не е изиграл пълни 90 минути от началото на сезона. Не е възможно да се говори за качествата на Чарли Остин, след като той все още чака старт в Премиършип през тази кампания.

Дали сега или в следващата седмица, Шейн Лонг трябва да бъде изпробван на крилото като втори нападател.

Без да разиграем собствените си карти, няма нужда да теглим нови от тестето. Софиан Буфал е достатъчно компетентен да му се възложи повече доверие. Вярно е, че досега той винаги е пропускал да оправдае доверието, когато е стартирал. Но при незадоволителния принос на Тадич, а и на Редмънд, мароканецът трябва да получи доверие и да бъде оставен поне няколко срещи да покаже силата си. Сотон!

Advertisements

6 thoughts on “Пълна къща в неделя?

  1. Не съм сигурен, че не се нуждаем от нови нападатели. За мен Лонг „цикли“ втори сезон с головете. Остин е непрекъснато контузен и не във форма и остава единствен нападател Габиадини. За мен КАТЕГОРИЧНО ни трябва тежък тип нападател /таран/ при тази хронична липса на голове. Поне центриранията ще има кой да вкарва и обира.

  2. Ама тоя Пако е 71 килограма – няма как да е тежък тип нападател….

  3. Ако питате мен, нуждаем се от нов мениджър! Този показа, че може да клати борда за покупки, обаче в игрови план си остава калитковец от класа. Иначе казано, Пелегрино и Меси да привлече накрая на мача ще мляска ухилено пред камерата и ще дрънка глупости от рода на: Това е футболът, понякога печелиш или накрая губиш?

  4. Абсолютно безличен и демонстриращ немощ във всеки един мач. Това си имаме за треньор. Или мениджър.

  5. Съгласен съм с Анонимен, Хипер Анонимен, Хептем Анонимен и Ултра-Мега-Хипер….

  6. Тоз е пътник,така или иначе,но поне да рискува като за последно, и да вкара 3-ма нападатели….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s