Рафа за Питомника

Кой имал предимство.

В петък Рафа Бенитес каза, че Светците имали предимство за предстоящия сблъсък, защото Маурицио Пелегрино знаел всичко за него и можел да предвиди всички изненади, които Бенитес би могъл да спретне в хода на мача. И веднага завърта нещата, споделяйки, че всъщност колкото МоПе познава Рафа, толкова и лагерът на Рафа познава МоПе.

Рафа обаче споделя, че отдавна е предчувствал треньорския път, по който ще поеме Пелегрино. Когато били във Валенсия, група аржентинци оставали в стола до късно, разговаряйки за футбол. МоПе бил сред тях, поради което веднага можело да се допусне, че имал данни за треньор или за уважаван коментатор.

Най-важното, което Рафа Бенитес споделя в навечерието на мача, е че продължава да поддържа връзка с Пелегрино. За последен път са се чули преди две седмици, но не през тази [в която ще застанат един срещу друг].

***
Междувременно ново изследване на Висшата лига установява, че средната цена на билет във Висшата лига за този сезон е 32 £. Изчисленията са върху всички официално подадени цени за домакинства и гостувания, като не отчитат извънредните намаления, които клубовете правят преди отделни срещи. В същото време средната цена при гостувания е 26 £. По същество всеки трети билет се закупува на по-ниска цена, защото феновете се възползват от разнообразните намаления и бонуси, пр

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s