Бухалка или буфо?

За Софиан Буфал

В материал на престижния Телеграф от петък следобед Сам Уолъс изразява сдържано-оптимистични размисли за Светците.

Не може да се разбере дали Уолъс е разпитвал хора от Сейнт Мерис или директно се е свързал с Крюгер или друг член на борда. Главният извор за коментарите му е интервюто с Ралф Крюгер от миналата седмица.

Основната теза на Уолъс е, че Светците вярват в наложения от тях модел и оставало Пелегрино просто да даде резултати.

Най-интересното твърдение обаче гласи, че бордът редовно е отхвърлял запитвания за Софиан Буфал. Действително ли мароканецът привлича скаутските погледи или това е димна завеса на борда, нуждаещ се от добри вести, които да отклонят от проблемите на Сейнт мерис?

Друго твърдение засяга задоволството на борда от развитието на Пиер-Емил Хьойберг и Уесли Хьод. Ако е така, то би трябвало да виждаме двамата много по-често, отколкото през първата половина от сезона.

Каквото и да се твърди в медиите за Светците днес, то може да бъде оспорено с абсолютно противоположни аргументи. Единствената реалност според мен е, че 6 месеца отборът се представя многократно под нивото си, а неговият водач все още не познава качествата на поверения му персонал. Сотон!

Реклами

5 thoughts on “Бухалка или буфо?

  1. Е, най-после доживях да се съглася с нещо, казано от Бордът. Става дума за Хойбьерг и Хуйт.

    Много се радвам, че Хойбьерг все повече разкрива потенциала си и от мач на мач става все по-полезен. Това момче тепърва много ще ни радва, убеден съм. Мъка ми беше, да го вземем от Байерн и така да се дъни. Май на него най-добре му се отрази кибиченето по пейките.
    Недерланчето също много израстна. Вече си е на нивото на Йошида и мисля, че поне в тази част на терена можем да не берем грижи известно време.

  2. Счупих си лаптопа. Без коментар.

  3. Тоя НЕНОРМАЛНИК защо направи тия смени в продължението, за да бави време и да задържи пикливата и ненужна точка ли? Тоя трябва да бъде линчуван пред Сейнт Мерис, примерно с бой с камъни. Толкова ни беше нужна тая победа, но явно някой хора не го осъзнават. И пак казвам, виновен е борда. Не сме ние хората, които можем да изгоним това изчадие.

  4. Продавам лаптоп, запазен, изгодно. Екстри – пакет за мачовете от Чемпиъншип за следващия сезон….

  5. За съжаление усещам, че единственото нещо за което не ми издържат нервите е да изгледам мач на любимия си отбор. И се чудя дали въобще ми трябва да си купувам друг лаптоп, или да правя тоя.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s